Wij zijn van start gegaan met ‘Samen-Fit voor Werk!’ trainingen voor bedrijven in en rond uw regio. De ‘Samen-Fit voor Werk!’ trainingen hebben als doel om de arbeidsproductiviteit van uw werknemers te verhogen en een verlaging van het ziekteverzuim te realiseren. Hiernaast wordt de samenwerking, eenheid en teamprestatie op de werkvloer vergroot. Voor werknemer en werkgever een absolute win-win situatie!

Werk en sport, een onmisbare combinatie!

Uit diverse onderzoeken blijkt dat sport de arbeid op de werkvloer ten goede komt. Niet alleen heeft de sportende werknemer een betere fysieke gezondheid, maar ook een gezondere geest dan de niet-sportende werknemer. Het behoeft weinig toelichting dat de sportende werknemer productiever, aantrekkelijker en minder ziek is binnen het bedrijf van de werkgever.

Tijdgebrek bij werknemers om in eigen tijd te sporten

Veel werknemers geven echter aan dat zij geen tijd hebben om te sporten. Uit onderzoek blijkt dat werknemers wel willen sporten, maar geen tijd vrij kunnen maken na het werk. Werknemers staan bijvoorbeeld lang in de file en als zij eenmaal thuis zijn, dan komt het sporten er niet meer van. In de weekenden sporten de werknemers ook niet in verband met andere bezigheden. Wanneer moeten zij dan sporten en Fit voor Werk worden?

‘Samen-Fit voor Werk’ binnen uw bedrijf als ideale oplossing!

Veel (grote) bedrijven investeren al in de vitaliteit van hun werknemers. Dit doen zij door het aanbieden van interne sportfaciliteiten. Wellicht heeft uw bedrijf ook de behoefte om te investeren in de gezondheid en fitheid van uw werknemers, maar niet de middelen om interne sportfaciliteiten aan te bieden. Speciaal voor uw bedrijf verzorgen wij daarom de ‘Samen-Fit voor Werk!’ trainingen tijdens of direct na de werktijd bij uw bedrijfslocatie.

De ‘Samen-Fit voor Werk’ trainingen

Onze trainingen zijn variƫrend en altijd op maat gemaakt. Wij bieden bootcamptrainingen aan voor alle niveaus. De vorm kan hierbij uiteenlopen van een eenmalige clinic, een testperiode van een aantal weken of een volledig met u afgestemd programma.

Voordelige tarieven

Wij bieden voordelige en concurrerende tarieven aan voor onze ‘Samen-Fit voor Werk!’ trainingen. Mocht u geĆÆnteresseerd zijn in onze ‘Samen-Fit voor Werk!’ trainingen dan komen wij graag eens bij u langs om te bespreken wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen.