SAMEN FIT BOOTCAMP

Is gezond en fit worden ook uw doel?

Door onze passie voor sport en fitheid zijn we in 2014 gestart met het verzorgen van bootcamp trainingen in Oostzaan (Het Twiske). Op dit moment geven we bootcamp trainingen, business bootcamps (Samen-Fit voor Werk!), Small Group trainingen en personal training. De manier van het trainen is gericht op het verleggen van grenzen. Iets wat wij hebben geleerd tijdens onze sportachtergrond. We weten met onze enthousiaste aanpak en afwisselende trainingen mensen te motiveren en het beste in hun naar boven te halen. Met inmiddels jaren ervaring blijft het geweldig om te zien waartoe het menselijk lichaam toe in staat is.

De afwisselende en veelzijdige trainingen worden gegeven in de buitenlucht. Door een combinatie van conditie- en krachttraining is dit een ultieme full body workout voor zowel de beginnende als gevorderde sporter. De trainingen vinden plaats in groepsverband. Het samen sporten is vaak nog motiverender. Elkaar pushen en uitdagen tot het uiterste met een voldaan gevoel. Afspreken en je kunt niet meer terug!

 Hou het leuk voor jezelf! Vergelijk je niet met andere, volg je eigen route en maak vooral veel plezier tijden onze trainingen.

 Meld je aan en laat ons je motiveren!